Je ERP software op je tablet

Gebruiksgemak en makkelijk werken is steeds belangrijker voor veel eindgebruikers. Hoe makkelijk zou het zijn om ook je ERP software op je tablet of Iphone te kunnen gebruiken. Niet meer naar je laptop of desktop inloggen en opstarten maar direct je ERP software en informatie direct mobiel beschikbaar. Dat is mobiele ERP software. De ERP software van Microsoft, Business Central, biedt jou deze mogelijkheden.

ERP op je tablet: Microsoft Dynamics 365 Business Central is volledig mobiel werken, 7 kenmerken

Microsft Dynamics 365 Business Central biedt ‘ERP op je tablet of Ipad’ standaard aan. Hieronder zie je de 7 belangrijkste kenmerken.

• Vrijwel alle functies beschikbaar!

Van orders invoeren, factureren tot financiële rapportage. Productie orders plannen en bestellingen versturen. Kortom de complete interface zit gewoon in een app. De reden hiervoor is dat Business Central een volledig webbased systeem is.

• Alleen wifi of 4G verbinding nodig

Je hebt geen verdere installatie of onderhoud van programma’s nodig. Download de app en log in met je windows account. Dat is alles, je kunt aan de slag.

• Verder ondersteunt Business Central de volgende systemen:

Heb je een iOS (Apple), Android en Windows apparaat dan kan je de app direct downloaden en gebruiken. Als je de precieze vereisten wilt weten kan je hier meer vinden.

• Gratis! 

Als je de mobiele versies van Business Central gebruikt, dan zitten daar geen extra kosten aan verbonden. Uiteraard heb je wel een normale user licentie nodig. Deze zijn er in 3 soorten:  Teammember, Essential en premium. Lees hier meer over de verschillende users en prijzen.

• Ook Power BI werkt compleet geïntegreerd

Naast het feit dat je direct je orders kan invoeren, nieuwe klanten kan aamaken, enzovoort, zijn ook je dashboards van PowerBI zichtbaar op je mobiele apparaat. Vanwege de handige integratie van de ERP software Business Central met Power BI (Business Intelligence) is alle belangrijke informatie in een swipe in te zien.

ERP op je tablet

• Schermen en opmaak zijn separaat in te stellen door gebruiker

In de normale desktop versie heb je als gebruiker de mogelijkheid om schermen aan te passen aan jouw eisen en wensen. Daarnaast kan je velden erbij zetten, weghalen of de volgorde wijzigen, etcetera. Ook handig om te weten is, dat dit direct is in te stellen voor de mobiele versies van Business Central. Tevens is dit als gebruiker trouwens allemaal heel eenvoudig zelf doen.

 

• ERP op je tablet werkt plaats en tijd onafhankelijk

Niet onbelangrijk, je hebt 24/7 alle laatste data van je bedrijf beschikbaar. Dus voor veel organisaties een mooi stap in verdere digitalisering!

Wil je meer weten over ‘ERP op je tablet’ of andere mobiele mogelijkheden van Business Central of andere functionaliteiten neem gerust contact met ons op.

Business

Central

Prijzen

per user

Over

smart-value

Contact

Bert Dijksterhuis

Business consultant

Wilt u eens vrijblijvend van gedachten wisselen?

Meer weten?

Een ERP systeem / bedrijfssoftware of onze Smart Go-Live aanpak is natuurlijk uitgebreid en niet in detail op een website uit te leggen of te doorgronden. Heeft u vragen of wilt u sparren over een vraagstuk?

Bel gerust even met onze specialist of stuur een mailtje. We gaan u daarna niet iedere maand bellen of spammen.