Vacature

Business consultant

Business consultant Microsoft Dynamics 365 Business Central

Aan de slag als Business Consultant

Smart-value zoekt…

 Smart value is op zoek naar een ervaren, gedreven en slimme Consultant, die waarde toevoegt bij onze klanten. Je denkt in oplossingen, geniet van afwisseling in je projecten bij onze klanten in de logistiek en industrie en houdt er van om klanten mee te nemen in een succesvolle digitalisering van hun processen. Je maakt veel verschillende bedrijven mee met hun culturen en bijzondere productie(processen). Naast dat je bij de klant op locatie werkt, ben je ook 20-40% van je tijd op ons kantoor in Zwolle voor kennisopbouw, overleg en voorbereiding activiteiten bij je klanten, etcetera. 

Je komt terecht bij een jonge en groeiende organisatie met een gezonde portie ambitie. Zo willen we de komende 2 jaar ieder jaar verdubbelen. Hiervoor hebben we ervaren talent nodig.  Werken als Business Consultant biedt veel vrijheid gekoppeld aan eigen verantwoordelijkheid. Daarnaast bieden we jou volop kansen om jezelf te ontwikkelen.

Het gereedschap dat we gebruiken om de processen bij onze klanten te optimaliseren bestaat uit Microsoft Dynamics 365 Business Central, Microsoft Dynamics CRM en het Powerplatform (Power BI, PowerApps en Power Automate). Microsoft heeft de afgelopen paar jaar enorm geïnvesteerd in het Dynamics 365 platform. Zo kan je met deze slimme tools veel waarde toevoegen in de processen van onze klanten in de productie en logistiek.

Wat ga je doen?

 Als Business Consultant inventariseer en analyseer je de bedrijfsprocessen van onze klanten in de industrie en logistiek. Je adviseert klanten hoe ze hun processen kunnen optimaliseren door het proces anders te besturen, bijvoorbeeld via Lean Manufacturing methodieken en/of slim te automatiseren met Microsoft Dynamics 365 oplossingen, Business Central, CRM en het Powerplatform. 

Je onderscheidt je door bedrijfsprocessen bij klanten snel te doorgronden en te vertalen naar een inrichting in de Microsoft oplossing. Hierbij wordt een beroep gedaan op je communicatieve vaardigheden. Je bent dan ook een gesprekspartner voor de klant van management tot de de werkvloer. Iedere dag wil je een positieve bijdrage leveren bij je klant en ben je pas tevreden als de klant tevreden is. 

Je werkweek bestaat uit dagen bij verschillende klanten. Vaak 1 dag per week per klant of project, daarnaast is vrijdag onze interne dag om kennis te delen, zaken uit te zoeken, opleiding te volgen en overleg. Ook zijn er veel werkzaamheden die niet bij de klant plaatsvinden, maar op ons kantoor. De afwisseling in projecten, leuke en veelzijdige klanten, vrijheid en verantwoordelijkheid die je krijgt, maken dit tot een prachtige baan!

 

Functie vereisten

Bij deze uitdagende functie

Minimaal 3 jaar werkervaring als ERP consultant

HBO of WO werk-, denkniveau met een logistieke achtergrond of aantoonbare ervaring in de logistiek en/of productie

Analytisch vermogen

Communicatief sterk

Enige ervaring met SQL, Power BI, PowerApps of vergelijkbare toepassingen

Wat vragen we van jou?

Je hebt HBO/WO werk- en denkniveau en hebt een achtergrond in logistiek en kent ook je weg in het financiële proces. Je hebt meerdere jaren werkervaring als ERP consultant. Je bent klantgericht, een sparringspartner van je klant en gewend om in een organisaties te werken met korte lijnen. Je hebt goede communicatieskills en je bent het type Business Consultant waar klanten op kunnen bouwen.

 

Business Consultant functie vereisten

 • Minimaal 3 jaar werkervaring als ERP consultant
 • HBO of WO werk-, denkniveau met een logistieke achtergrond of aantoonbare ervaring in de logistiek en/of productie
 • Analytisch vermogen
 • Communicatief sterk
 • Ervaring met SQL, Power BI, PowerApps of vergelijkbare toepassingen
 • 32-40 uur  

Het is een voordeel als je..

 • Microsoft Dynamics 365 Business Central of CRM ervaring hebt
 • Eerder hebt gewerkt met Low Code toepassingen
 • Lean manufacturing methodieken kent
 • Kennis hebt van het Powerplatform

Smart value biedt jou

Het complete plaatje!

Uitdagende en afwisselende projecten bij logistieke-, projectmatige-, en productiebedrijven

Lease auto (inclusief brandstof voor privé), mobiele telefoon naar eigen keuze, flexibiliteit in waar en wanneer je werkt

Uitstekend salaris en pensioen

Kansen om jezelf verder te ontwikkelen: trainingen en opleidingen op softskills en inhoud

Solliciteren

Vul hier je gegevens in en stuur je CV.

Je ontvangt snel een reactie van ons!

  Uw naam*
  Woonplaats
  Telefoonnummer*
  E-mail*
  Uw bericht

  Mijn CV mag langer dan een jaar worden gebruikt voor eventuele opvolgende kansen.

  Ik ga akkoord met het privacybeleid. *

  * deze velden zijn verplicht

  CV uploaden