Vacature

ERP Consultant

ERP Consultant Microsoft Dynamics 365 Business Central en Powerplatform

Smart-value zoekt…

 Smart value is op zoek naar een ervaren, gedreven en slimme Consultant, die waarde toevoegt bij onze klanten. Je denkt in oplossingen, geniet van afwisseling in je projecten bij onze klanten in de logistiek en industrie en houdt er van om klanten mee te nemen in een succesvolle digitalisering van hun processen. Je maakt veel verschillende bedrijven mee met hun culturen en bijzondere productie(processen). Naast dat je bij de klant op locatie werkt, ben je ook gemiddeld 40% van je tijd op ons kantoor in Zwolle voor kennisopbouw, overleg en voorbereiding activiteiten bij je klanten, etcetera. 

Je komt terecht bij een jonge en groeiende organisatie met een gezonde portie ambitie. Zo willen we de komende 2 jaar weer sterk groeien met 50%. Hiervoor hebben we ervaren talent nodig.  Werken als consultant biedt veel vrijheid gekoppeld aan eigen verantwoordelijkheid. Daarnaast bieden we jou volop kansen om jezelf te ontwikkelen.

Het gereedschap dat we gebruiken om de processen bij onze klanten te optimaliseren bestaat uit Microsoft Dynamics 365 Business Central en het Powerplatform (Power BI, PowerApps en Power Automate). Microsoft investeer enorm in het Dynamics 365 platform. Zo kan je met deze slimme tools veel waarde toevoegen in de processen van onze klanten in de productie en logistiek.

Wat ga je doen?

 Als consultant inventariseer en analyseer je de bedrijfsprocessen van onze klanten in de industrie en logistiek. Je adviseert klanten hoe ze hun processen kunnen optimaliseren door het proces anders te besturen, bijvoorbeeld via Lean Manufacturing methodieken en/of slim te automatiseren met Microsoft Dynamics 365 oplossingen. 

Je onderscheidt je door bedrijfsprocessen bij klanten snel te doorgronden en te vertalen naar een inrichting in de Microsoft oplossing. Hierbij wordt een beroep gedaan op je communicatieve vaardigheden. Je bent dan ook een gesprekspartner voor de klant van management tot de de werkvloer. Iedere dag wil je een positieve bijdrage leveren bij je klant en ben je pas tevreden als de klant tevreden is. 

Je werkweek bestaat uit dagen bij verschillende klanten. Vaak 1 dag per week per klant of project, daarnaast is vrijdag onze interne dag om kennis te delen, zaken uit te zoeken, opleiding te volgen en overleg. Ook zijn er veel werkzaamheden die niet bij de klant plaatsvinden, maar op ons kantoor. De afwisseling in projecten, leuke en veelzijdige klanten, vrijheid en verantwoordelijkheid die je krijgt, maken dit tot een prachtige baan!

 

Functie vereisten

Bij deze uitdagende functie

Minimaal 3 jaar relatieve werkervaring

HBO of WO werk-, denkniveau met een logistieke achtergrond of aantoonbare ervaring in de logistiek en/of productie

Analytisch vermogen

Communicatief sterk

Affiniteit met automatisering

Wat vragen we van jou?

Je hebt HBO/WO werk- en denkniveau en hebt een achtergrond in logistiek en kent ook je weg in het financiële proces. Je werkervaring als ERP consultant. Je bent klantgericht, een sparringspartner van je klant en gewend om in een organisaties te werken met korte lijnen. Je hebt goede communicatieskills en je bent het consultant waar klanten op kunnen bouwen.

Consultant functie vereisten

 • Minimaal 3 jaar relevante werkervaring 
 • HBO of WO werk-, denkniveau met een logistieke achtergrond of aantoonbare ervaring in de logistiek en/of productie
 • Analytisch vermogen
 • Communicatief sterk
 • Affiniteit met automatisering
 • 32-40 uur  per week 

Het is een voordeel als je..

 • Ervaring hebt met het implementeren van ERP systemen, en Dynamics in het bijzonder
 • Eerder hebt gewerkt met Low Code toepassingen
 • Lean manufacturing methodieken kent

Smart value biedt jou

Het complete plaatje!

Uitdagende en afwisselende projecten bij logistieke-, projectmatige-, en productiebedrijven

Lease auto (inclusief brandstof voor privé), mobiele telefoon naar eigen keuze, flexibiliteit in waar en wanneer je werkt

Uitstekend salaris en pensioen

Kansen om jezelf verder te ontwikkelen: trainingen en opleidingen op softskills en inhoud

Solliciteren

Vul hier je gegevens in en stuur je CV.

Je ontvangt snel een reactie van ons!

  Uw naam*
  Woonplaats
  Telefoonnummer*
  E-mail*
  Uw bericht

  Mijn CV mag langer dan een jaar worden gebruikt voor eventuele opvolgende kansen.

  Ik ga akkoord met het privacybeleid. *

  * deze velden zijn verplicht

  CV uploaden