Vacature

Startend Consultant Dynamics Powerplatform

Aan de slag als startend consultant Dynamics Powerplatform

Smart-value zoekt…

Heb jij enkele jaren werkervaring of ben je net klaar met je opleiding en wil je je als jong talent ontwikkelen in de wereld van flexibele oplossingen voor productie- en logistieke bedrijven ? Dan is ons traineeship wat voor jou! 

Smart value is een jong bedrijf dat hard groeit en ontzettend leuke en uitdagende projecten bij logistieke/industriële bedrijven uitvoert. We hebben jou nodig om samen met het Dynamics 365 Powerplatform deze groei verder uit te bouwen en prachtige resultaten bij onze klanten te boeken. Alleen met slimme en energieke en leergierige collega’s die waarde toevoegen bereiken we dat!

Jouw missie als startend consultant

Als startend consultant voeg je waarde toe in de processen van logistieke bedrijven. Dit doe je door je slimme ideeën te vertalen naar de flexibele oplossingen die je inricht in het Powerplatform. Hierbij kan je denken aan oplossingen op het gebied van CRM, verkoop, productievoortgang en kwaliteitsinformatie of voorraadbeheer.

Je gaat aan de slag onder de vleugels van een Business Consultant. Je krijgt direct de praktijk mee en ziet, ervaart en leert hoe we bij klanten op slimme wijze waarde toevoegen.

Maar wat ga ik dan precies doen…?? Doe dan de jobexperience!
Om je écht te laten zien en laten beleven wat je bij ons gaat doen, hebben we als optie voor jou de mogelijkheid tot een jobexperience van 2-3 uur. Aan de hand van een klantcase ga je zelf een oplossing maken voor het vraagstuk wat er ligt. Daarnaast nemen wij je mee in cases die wij reeds hebben uitgevoerd. Zodat jij echt een goed beeld krijgt van wat je gaat doen als consultant. We beloven je dat je aan het einde van de jobexperience zelf een complete oplossing hebt gemaakt, inclusief een app op je smartphone. Als je het fijn vindt, kan dit ook buiten werktijden (gezellig met een pizza of iets anders). 

 

Onze ideale collega

Je hebt een afgeronde HBO/WO studie op het gebied van Technische bedrijfskunde / Bedrijfskunde / Economie Informatica of aanverwante opleiding.

Je bent analytisch sterk

Je daagt jezelf graag uit en bent communicatief sterk

Je kan mensen meenemen, je hebt overtuigingskracht

Je houdt van een uitdaging en zet graag ergens je schouders onder

Je bent creatief en we verwelkomen ook altijd een goede dosis humor

Jouw traineeship

Gedurende het traineeship stomen we jou klaar in 12 maanden voor een succesvolle carrière als Consultant. Naast dat je verschillende trainingen gaat volgen in hard- en softskills, kennismaakt met onze klanten en hun processen, leer je jezelf ook beter kennen als persoon en professional.

Na het traineeship heb je een goede basis om verder door te groeien in het uitdagende en fantastische vak van Consultant.

De roadmap van het Traineeship

 1. Onboarding

In de eerste paar weken maken we je bekend met smart value en de wereld van Microsoft Dynamics 365. We gaan je ook snel laten ervaren hoe ons gereedschap werkt en wat je ermee kan. Zo ga je je eigen apps en robotjes maken, de basis van het Powerplatform zien en gebruiken.

 1. Ken jezelf

We doen een assessment hoe jij als persoon bent. Als je jezelf persoonlijk wilt ontwikkelen begint het bij te weten hoe anderen je zien en waar kansen liggen.

 1. Soft skills en hard skills

We gaan je rugzak met skills vullen, zowel de hard skills als de soft skills. Onder de soft skills verstaan we bijvoorbeeld hoe communiceer je met klanten, effectief luisteren, timemanagement. Onder de hard skills verstaan we de kennis van het Powerplatform zoals Power Apps. Power Automate  en Power BI.

 1. Learn by doing

Je zal snel meelopen en meewerken als consultant bij verschillende implementaties. Je leert direct de verkregen skills toe te passen op onze werkvloer. Dit onder begeleiding van een Business Consultant, die jou ondersteunt en helpt. De leukste en beste manier om te leren.

 1. Jouw toekomstplan als Consultant

Na een jaar heb je veel geleerd, uitdagingen overwonnen en successen gevierd. Hoe zie jij jezelf als Consultant doorgroeien? We verwachten van jou dat je met je eigen inzichten een plan opstelt waar en hoe je wilt doorgroeien. Welke skills hebben uitbreiding nodig, welke nieuwe skills wil je je eigen maken, hoe wil jij je verder ontwikkelen?

 1. Doorgroeien!

Een consultant is nooit uitgeleerd! Wat zijn voor jou de uitdagende projecten? Waar wordt jij enthousiast van? Smart value biedt vele kansen en mogelijkheden. De ontwikkelingen staan zeker niet stil in de markt. Zo is bijvoorbeeld artificial intelligence nu al voorbereid en aanwezig in Dynamics 365. Help jij ons een model te ontwikkelen om met artificial intelligence slim waarde toe te voegen bij onze klanten?

Smart value biedt jou

Direct een mooi en volledig plaatje!

Uitdagend en zeer divers ontwikkeltraject tot Business Consultant

Zeer goede arbeidsvoorwaarden

Uitgebreid pensioen

Auto van de zaak en mobiele telefoon naar eigen keuze

Trainings- en ontwikkelingsmogelijkheden

Veel verantwoordelijkheid, vrijheid en (wat we altijd willen 😊) veel plezier in je werk!

Ben jij enthousiast geworden, solliciteer nu …

Vul hier je gegevens in en stuur je CV.

Je ontvangt snel een reactie van ons!

  Uw naam*
  Woonplaats
  Telefoonnummer*
  E-mail*
  Uw bericht

  Mijn CV mag langer dan een jaar worden gebruikt voor eventuele opvolgende kansen.

  Ik ga akkoord met het privacybeleid. *

  * deze velden zijn verplicht

  CV uploaden